Εγκαταστάσεις

Σουίτα "Ερατώ"
Άνετος χώρος 2 δωματίων που φιλοξενούν μέχρι 4 άτομα. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου με πρόσβαση από τον βοτσαλοτό πέτρινο προθάλαμο και πανοραμική θέα από τον Ταύγετο μέχρι τον καταγάλανο κόλπο της Καρδαμύλης.

 

Σουίτα "Κλειώ"
Άπλετο φως σε ένα διαμέρισμα 2 δωματίων που φιλοξενούν έως 3 άτομα. Εκτός των βασικών ανέσεων, διαθέτει και ΣΕΚΡΕΤΕΡ. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, περιμετρικά του εσωτερικού αίθριου με το πέτρινο λιθάρι του παλαιού ελαιοτριβείου. Έχει θέα στους πύργους της Καρδαμύλης και την θάλασσα, με άμεση πρόσβαση στον κήπο.

 

Σουίτα "Ουρανία"
Μεγάλο, άνετο διαμέρισμα 2 δωματίων, που φιλοξενεί μέχρι 6 άτομα. Παράλληλα με τις υπόλοιπες ανέσεις, διαθέτει και ΣΕΚΡΕΤΕΡ. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου με πρόσβαση από τον βοτσαλοτό πέτρινο προθάλαμο. Διαθέτει θέα πανοραμική από τον Ταύγετο και τους πύργους της παλαιάς πόλης, μέχρι τον καταγάλανο κόλπο της Καρδαμύλης.

 

Σουίτα "Πολύμνια"
Φιλοξενεί μέχρι 3 άτομα σε 2 δωμάτια. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, με άμεση πρόσβαση στον κήπο και θέα στην καταγάλανη θάλασσα.

 

Σουίτα "Θάλεια"
Ηλιόλουστο διαμέρισμα που φιλοξενεί μέχρι 3 άτομα σε 2 δωμάτια. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου περιμετρικά του εσωτερικού αίθριου με το πέτρινο λιθάρι του παλαιού ελαιοτριβείου. Διαθέτει πανοραμική θέα από τον Ταύγετο μέχρι τον κόλπο της Καρδαμύλης.

 

Στούντιο "Ιλισιάδες"
Φιλοξενεί άνετα από 2 εως 3 άτομα με προσθήκη extra bed ή baby cot, και βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου.

 

Στούντιο "Ελικωνιάδες"
Ιδανικός χώρος να φιλοξενήσει 2 άτομα με μπαλκόνι που έχει πανοραμική θέα από τον Ταύγετο μέχρι τους πύργους της Καρδαμύλης και την θάλασσα. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Joomla templates by a4joomla      || Created by Xenia Plagou